Goedkoopste Eiwitshakes bij Bulkpowders

Goedkoopste Eiwitshakes bij Bulkpowders

Of je nu wilt afvallen of juist spiermassa wilt aankomen, er zijn maar weinig supplementen die zo effectief zijn als eiwitshakes. Zowel in bodybuilding, krachttraining als fitness zijn de proteïne shakes gemeengoed en vast onderdeel van een gezond of koolhydraatarm dieet. Zelf zweer ik al jarenlang bij de voordelen van eiwitshakes, maar de eiwitten die je op deze manier binnenkrijgt zijn niet altijd even goedkoop. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de goedkoopste eiwitshakes.

Omdat proteïne shakes als whey perfection een flinke aanslag op je portemonnee kunnen vormen zet ik eens in de zoveel tijd de goedkoopste eiwitshakes op een rijtje zodat jij niet alle sites af hoeft te gaan.

De goedkoopste eiwitshakes van Bulkpowders

Deze eerste keer is de zoektocht overigens niet heel lang geweest. Een nieuwe speler op de Nederlandse markt van fitness supplementen is Bulkpowders. Van oorsprong een Britse onderneming die tegenwoordig in heel Europa, inclusief Nederland actief is. Hun Pure Whey Protein kost je normaal gesproken 64,99 euro voor 5kg, wat 2 euro meer is dan de 5kg verpakking Impact Whey Protein van concurrent Myprotein.

Toch kan je op dit moment beter kiezen voor Bulkpowders. Dit is waarom:

Kortingscode Bulkpowders

Er zijn op dit moment echter meerdere kortingscodes voor Bulkpowders die ik je hier op gymnerd.nl aan kan bieden.

Plaats je vandaag of morgen (dus uiterlijk 30/10/2015) je bestelling, gebruik dan code WARM20 om direct 20 procent korting op je complete bestelling te ontvangen. Dat zou 5kg Pure Whey Protein voor 51,99 betekenen. Dat is net meer dan 10 euro per kg!

Ben je later dan 30/10/2015? Gebruik dan Bulkpowders kortingscode 5NNL4 voor 5 euro korting op een uitgave van 40 euro of meer. Je 5kg Pure Whey Protein kost je dan 59,99 euro – 3 euro minder dan de 62,99 euro die je bij Myprotein voor 5kg Impact Whey Protein betaald.

Bestel je in één keer voor meer dan 80 euro aan producten? Gebruik dan kortingscode 1NNL8 voor 10 euro cash korting bij Bulkpowders!

De Goedkoopste Whey Proteïne

Haal je je wei-eiwitten liever uit de puurste wei-eiwitisolaten? Dan vindt je bij Bulkpowders een brede selectie goedkoopste eiwitshakes zoals Informed Whey, waarin je zowel whey-proteïneconcentraat als whey proteïne isolaat vindt en Pure Whey Isolate 97, waarin je 99% van de calorieën uit eiwitten krijgt en 23g BCAA’s per 100g vindt. Je kan natuurlijk ook zelf even een kijkje nemen op hun pagina met meer dan 40 verschillende eiwitsupplementen.

Full disclosure: Mijn bestelling bij Bulkpowders

Zoals eerder al gezegd giet ik al jaren dagelijks één of meer eiwit shakes
naar binnen. Aangezien dat best in de cijfers kan lopen, ben ik altijd aan het uitkijken naar de goedkoopste eiwitshakes. Toen ik Bulkpowders (vanmorgen!) tegenkwam heb ik dus, na het controleren van wat Bulkpowders reviews, direct een bestelling geplaatst:

5kg Puur Eiwitten (Pure Whey Protein) Banaan
1kg 100% creatine-monohydraat
1kg Pindakaas Smooth (enkel pinda’s: geen rommel!)

En was bij elkaar 76,78 kwijt. Niet slecht, als je bedenkt dat ik bij Bodylab voor enkel de eiwitten al evenveel kwijt zou zijn geweest.

Morgen wordt de bestelling afgeleverd, dus mocht je de foto’s willen zien en mijn mening over de smaken interessant vinden, volg Gymnerd dan op Instagram!

Disclaimer: Het nut van eiwitshakes

Eiwitshakes, of het nu de goedkoopste eiwitshakes zijn of de duurste varianten, zijn geen vervanging voor een gezond dieet. Probeer het merendeel van je eiwitten uit normale voeding te halen en gebruik een eiwit shake enkel als aanvulling. Zo is een snelle shake net na krachttraining meestal een erg goed idee.

Waarom is eiwitpoeder zo duur geworden?

Eiwit wordt voornamelijk gemaakt van wei, een bijproduct dat vrijkomt uit kaas gemaakt van melk. Het afgenomen aanbod en de toenemende vraag dus Hierdoor is de prijs van WHEY PROTEIN ISOLATE met meer dan 350% omhooggeschoten en is WHEY PROTEIN CONCENTRATE met meer dan 100% gestegen.

Kan je 2 eiwitshakes per dag?

Ja, het is mogelijk om twee eiwitshakes per dag te drinken als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Eiwitshakes kunnen een handige manier zijn om extra eiwitten binnen te krijgen, vooral als je een actief leven leidt of als je spiermassa wilt opbouwen of behouden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat eiwitshakes geen vervanging zijn voor een gezonde en gevarieerde voeding.

Wat is de beste Eiwitshake voor spieropbouw?

Als je op zoek bent naar een eiwitshake om spiermassa op te bouwen, is het belangrijk om een aantal dingen in overweging te nemen, zoals de hoeveelheid en het type eiwit dat de shake bevat, de smaak, de toevoegingen en de prijs.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *