Bodylab review – Ervaringen met de webshop

Hij heeft even op zich laten wachten, maar het is nu toch echt tijd voor de Bodylab review!

De grote Bodylab review

Bodylab en dan in het bijzonder de Bodylab aanbiedingen zijn eigenhandig verantwoordelijk voor een constante stroom grote witte dozen die, bedrukt met Bodylab logo, meerdere malen per maand aan de deur komen. Tijdens het bestellen van m’n whey protein kan ik het namelijk nooit laten even een kijkje te nemen bij de aanbiedingen. Als ik daar dan supplementen zie die soms wel met 50 tot 80 procent korting worden aangeboden… Tja, dan ben ik toch even een echte Hollander en bestel ik er echt alles dat los en vast zit bij.

Voor degenen die minder bekend zijn met (waarschijnlijk) Nederlands’ grootste supplementen webwinkel hieronder mijn Bodylab review. Laat in de comments weten wat jouw Bodylab ervaringen zijn!

Wat is Bodylab?


Bodylab levert vanaf haar webwinkel sportvoeding en supplementen door de hele Benelux. Doordat het een van de grotere webwinkels is in deze markt is het ook direct een van de meest professionele aanbieders met een gigantisch assortiment en prijzen die (voor de merkproducten) veelal stukken lager zijn dan elders. Je vindt er producten voor krachtsport, bodybuilding, duursport en professionele atleten, maar je kan er ook prima terecht als je iets minder fanatiek bent en simpelweg op zoek bent naar een goede eiwitreep.

De Bodylab website

De Bodylab website is verrassend overzichtelijk als je je bedenkt dat het aanbod echt gigantisch is. Producten zijn in een menu links op de site te vinden per productcategorie (bijvoorbeeld afslankproducten, eiwitshakes of pre workout – die laatste natuurlijk alleen als je ervoor niet voor kiest je pre workout zelf te maken), maar ook op merknaam. Bovenaan de website kan je snel naar populaire categorieën als eiwitten, afslankproducten, massa producten en de bekende Bodylab paketten. In deze laatste categorie vindt je combinaties van (veelal eigen merk-) producten, waarbij de prijzen opvallend laag zijn.

Bodylab pakket voordeel

Een van de meest interessante kenmerken van het aanbod van deze webshop zijn de voordeel pakketten, waarbij meerdere producten gecombineerd worden in een (zeer) voordelig pakket. Zelf ben ik een groot fan van het Mass Gain pack (2kg proteïne / 1,8kg creatine / 2,5kg gainer en een shaker), maar bijna elk pakket is een goede deal. Daarbij wel de kanttekening dat de t-shirts die ze overal bij proppen de eerste 5 keer nog heel leuk zijn, maar nu ik thuis een extra kledingkast heb neergezet voor al m’n Bodylab t-shirts mogen ze van mij wel uit de pakketten verdwijnen.

Bodylab aanbiedingen review

Ik heb een haat/liefde verhouding met de Bodylab aanbiedingen categorie. Laat me voorop stellen dat er absoluut niets aan te merken is op de prijzen: Goedkoper ga je deze supplementen niet vinden. Het nadeel van de Bodylab aanbiedingen is echter dat ik mezelf simpelweg niet kan inhouden wanneer ik Dymatyze Xpand 2X met 20 euro korting kan krijgen. Wanneer ik een pot Muscle Milk voor 10 euro minder dan bij de meeste concurrenten kan kopen, moet ik het bestellen. Als gevolg hiervan heb ik meer eiwitten, preworkouts, eiwitrepen en creatine staan dan ik in het komende jaar op kan. Ligt natuurlijk niet aan Bodylab, maar is meer mijn eigen probleem met impulscontrole… Misschien toch eens aan gaan werken.

Bodylab ervaringen

Naast mijn eerdergenoemde probleem met de Bodylab aanbiedingen categorie heb ik zeer weinig negatiefs te melden tijdens deze Bodylab review. Zoals je misschien gemerkt hebt ben ik een vaste klant en bestel ik regelmatig, dus er gaat weleens iets mis: Een product is niet meer op voorraad net nadat ik mijn bestelling heb geplaatst of ik ontvang een pakketje waarin iets ontbreekt. In de zeldzame gevallen dat er iets mis gegaan is, heeft de Bodylab klantenservice me echter uitstekend geholpen. Producten werden direct nagezonden en als een product onverhoopt niet meer op voorraad was kreeg ik vaak een gratis ‘upgrade’ naar een duurder vergelijkbaar product. Mijn Bodylab ervaringen zijn tot nu toe dan ook eigenlijk altijd zeer positief geweest.

Bodylab kortingscodes

Een van de manieren waarop Bodylab me altijd weer naar de webshop weet te trekken is door het regelmatig verspreiden van Bodylab kortingscodes. Op de Bodylab Facebook pagina vindt je niet alleen een constante stroom aan aantrekkelijke kortingscodes, ook als je je aanmeld voor de Bodylab nieuwsbrief krijg je meerdere malen per week interessante aanbiedingen en kortingscodes toegezonden.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *