MDYShop / M Double You – webshop review

MDYShop / M Double You – webshop review

MDYShop, of M Double You (www.mdyshop.nl) was waarschijnlijk de eerste online shop waar ik ooit supplementen bestelde, lang lang geleden toen ik voor het eerst écht fanatiek naar de sportschool begon te gaan. Hoewel ik tegenwoordig bij verschillende shops supplementen bestel leek het me toch gepast om mijn eerste review een review van MDYShop te maken.

Wat is MDYShop?

M Double You begon in 1986 als sportvoedingswinkel in Almere, maar zag al snel de kansen van het internet in. In de vorm van MDYShop waren ze dan ook een van de eerste Nederlandse webshops gespecialiseerd in sportvoeding. Ook verkopen ze een brede selectie sportvoeding en – supplementen onder hun eigen M Double You label.

De MDYShop website

De MDYShop website is in principe redelijk logisch ingedeeld, met categorieën voor Kracht- en Actieve sport, Afslanken en Gezondheid. De Voordeelpakketten en Aanbiedingen zijn elk ook in een eigen categorie verzameld. Je kan ook met een simpele klik op een menu item alle producten binnen een bepaalde categorie zoals de Pre Workouts, Creatine of Eiwit Shakes oproepen.

Waar de site de plank echter een beetje misslaat is na de klik. Het is namelijk onmogelijk om binnen een categorie de producten te sorteren. Je kan filteren op merk door middel van een klein knopje dat rechtsboven verstopt staat, maar logische sorteringen als op prijs, naam van de fabrikant, gewicht of aantal capsules, etc ontbreekt allemaal.

Het MDYShop spaarprogramma

Een van de grootste pluspunten van MDYShop in vergelijking met veel andere webshops zijn de MDYShop Spaarpunten. Voor elke 10 Euro die je bij MDYShop besteed ontvang je een spaarpunt die je per 25 verzamelde punten kan inruilen voor keiharde korting op volgende bestellingen.

Je krijgt de spaarpunten echter niet alleen voor bestellingen, maar ontvangt ook 2 spaarpunten (oftewel 1 euro!) voor elke geplaatste recensie, ontvangt spaarpunten voor het aanmelden voor de nieuwsbrief én je ontvangt spaarpunten als je vrienden bij MDYShop bestellen. Er zijn überhaupt al niet veel sportvoedingsshops met een spaarsysteem, maar het programma van M Double You is ook nog eens erg genereus.

MDY Liquid Burner

Dé reden dat ik nog steeds regelmatig bij MDYShop bestel: Ze verkopen er hun eigen M Double You Liquid Burner.Een aminozurensupplement met 1.000 mg L-Carnitine per ampul. Flesje opendraaien, achteroverslaan en keihard in de gewichten gaan hangen. Het wordt verkocht als middel om af te vallen, maar ik krijg er altijd een gigantische energieboost van. Zou absoluut het placebo effect kunnen zijn, maar mijn workouts mét Liquid Burner zijn steevast langer, beter en leuker dan zonder. Hoe dan ook versnelt het je vetverbranding en wordt je dus strakker.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *